Målgrupp och sidans syfte

Denna sida har vi skapat för att lära ut och ge tips om hur du ska skaffa stadig privatekonomi under åren det är som svårast att skaffa jobb och tjäna pengar. Denna sidan ska hjälpa och hänvisa hur en ungdom kan tex. lägga upp budgetar, skriva avtal mm. Vi vill uppnå att ungdomar ska känna sig säkra och redo för sin framtid som självständiga.  För att nå våra mål ska vi göra en sida med väldigt lätt språk anpassat för ungdomar och en allmänt lätt hanterlig hemsida.

Vilka är Easyeconomics?

Vi på EasyEconomics består av Jacob Holmlund, Filip Eriksson, Cornelia Öberg och Christoffer Nilsson. Vi går andra terminen i ettan på Dragonskolan I Umeå och jobbar just på på ett projekt för Webbsjärnan.

 

Christoffer Nilsson

Christoffer är en 16-årig kille som gillar att spela innebandy och tv-spel på fritiden. Christoffer är en mycket positiv kille som bidrar med mycket glädje och mycket kunskap.

 

 

 Filip Eriksson

Filip är en 16-årig kille som gillar att spendera sin fritid på handbollsplanen och framför datorskärmen. Filip är väldigt arbetsmotiverad och trevlig kille som bidrar med mycket arbetsenergi och kunskap.

 

 

 

 Jacob Holmlund

Jacob Holmlund är en 17 årig kille som gillar att spendera sin fritid med att sporta och umgås med vänner. Jacob är väldigt driven och är redo att arbeta hårt för att nå sina mål vilket är en väldigt bra egenskap under detta arbete.

 

 

 

 

Cornelia Öberg

Cornelia: Cornelia är en 17 årig tjej som är väldigt intresserad av fotboll och mode, till vardagen spelar hon i Umeå södra, innan har Cornelia intresserat sig av volleyboll. I vår grupp bidrar Cornelia med mycket léenden som får gruppen att hålla en bra sammanhållning.